Financiële overzichten

Voorbeelden van financiële overzichten:

  • Jaarrekeningen
  • Financiële rapportages per maand, kwartaal of halfjaar
  • Prognoses (resultaat, liquiditeit)

Wij stellen de jaarrekening samen, die voldoet aan alle wettelijke eisen. We doen echter meer dan het achteraf samenstellen van de jaarrekening. Ook gedurende het boekjaar kan je vertrouwen op onze heldere blik en praktische adviezen. Wij denken proactief met je mee op het moment dat er beslissingen moeten worden genomen. Wij hebben in het bijzonder oog voor die momenten en zaken waarop er voor jou en/of de onderneming extra fiscaal voordeel valt te behalen. Desgewenst voorzien wij je van heldere tussentijdse financiële rapportages (per maand, kwartaal of halfjaar) of prognoses.

Hoewel kleine tot middelgrote bedrijven wettelijk gezien geen accountantsverklaring bij de jaarrekening nodig hebben kan het voorkomen dat voor bepaalde doeleinden een dergelijke verklaring toch gevraagd wordt. Dankzij onze samenwerking met een gecertificeerd accountantskantoor kunnen wij je hiermee ook uitstekend van dienst zijn.

 

pen
Jeanne Haket van Frontline Communications:

De meerwaarde van Avos komt tot uiting in het persoonlijke en deskundige advies: ze staan dicht bij mij als klant en geven advies dat bij mij past.