Diensten

Wij hebben hart voor jouw zaak. Je kunt rekenen op professionele, welgemeende en persoonlijke aandacht. We zorgen ervoor dat zaken snel en naar tevredenheid worden opgelost. Bovendien mag je van ons verwachten dat we proactief met je meedenken om jouw zaken te optimaliseren.

Ieder bedrijf is weer anders en heeft zijn eigen behoeften op financieel-economisch gebied. Daarom verdiepen we ons in jouw werkzaamheden om goed te kunnen adviseren met welke diensten wij jou kunnen ondersteunen.

Je kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende diensten:

  • Samenstellen van financiële overzichten
  • Administratieve dienstverlening en ondersteuning
  • Fiscale dienstverlening
  • Salarisadministratie
  • Begeleiding bij ondernemersvraagstukken
  • Begeleiding van starters

We maken ons te allen tijde sterk voor een optimaal ondernemersresultaat, omdat wij de meest voordelige fiscale regels voor jou toepassen. Wij zorgen ervoor dat jij als DGA/ondernemer op een verantwoorde wijze zo min mogelijk belasting hoeft te betalen.

Naast administratieve en fiscale diensten bieden we ook ondersteuning op andere vakgebieden waar specialistische kennis geboden is. Indien nodig verwijzen we je in overleg door naar een vertrouwde en professionele netwerkpartner.

 

JvHRina07
Valery Chong van Zomooj interieurarchitecten:

‘Avos is persoonlijk betrokken, je voelt je als klant geen ‘nummer’. Ik voel dat ik altijd serieus word genomen en dat ze goed luisteren. Ik heb vaak meteen of heel snel antwoord op mijn vragen. Als er iets uitgezocht moet worden krijg ik een gedegen terugkoppeling. Erg fijn.’

www.zomooj.nl