Diensten

Wij hebben hart voor jouw zaak. Je kunt rekenen op professionele, welgemeende en persoonlijke aandacht. We zorgen ervoor dat zaken snel en naar tevredenheid worden opgelost. Bovendien mag je van ons verwachten dat we proactief met je meedenken om jouw zaken te optimaliseren.

Ieder bedrijf is weer anders en heeft zijn eigen behoeften op financieel-economisch gebied. Daarom verdiepen we ons in jouw werkzaamheden om goed te kunnen adviseren met welke diensten wij jou kunnen ondersteunen.

Je kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende diensten:

  • Samenstellen van financiële overzichten
  • Administratieve dienstverlening en ondersteuning
  • Fiscale dienstverlening
  • Salarisadministratie
  • Begeleiding bij ondernemersvraagstukken
  • Begeleiding van starters

We maken ons te allen tijde sterk voor een optimaal ondernemersresultaat, omdat wij de meest voordelige fiscale regels voor jou toepassen. Wij zorgen ervoor dat jij als DGA/ondernemer op een verantwoorde wijze zo min mogelijk belasting hoeft te betalen.

Naast administratieve en fiscale diensten bieden we ook ondersteuning op andere vakgebieden waar specialistische kennis geboden is. Indien nodig verwijzen we je in overleg door naar een vertrouwde en professionele netwerkpartner.

 

JvHRina07
Eric van Hall van Media Web.nl internet integrators:

Avos verzorgt sinds 2009 onze administratie en jaarrekeningen. Rina en Carolien zijn zeer betrokken en nauwkeurig. Denken proactief mee. De administratie van Mediaweb is dankzij Avos elke week helemaal up to date en de jaarrekening is altijd ruim op tijd klaar. En dat tegen een prima tarief. Voor mij prive heeft Rina al heel veel geld opgeleverd doordat ze iets ontdekte dat m’n vorige accountant over het hoofd had gezien. Dit resulteerde in een flinke belastingteruggave. Een absolute aanrader.”

www.mediaweb.nl