Over ons

Avos Advies│Administratie is: Attent, door het persoonlijke contact en de betrokkenheid met de klant. Actief, door een proactieve opstelling en daadkrachtig optreden naar de klant en namens de klant. Accuraat, door het signaleren van kansen en bedreigingen voor de klant en het uitbrengen van advies op maat.

Ons kantoor is ervaren en professioneel, maar bewust kleinschalig van opzet. De kleinschaligheid stelt ons bij uitstek in staat onze klanten te leren kennen. Daarnaast kunnen wij snel anticiperen op vragen en slagvaardig te werk gaan. Onze werkwijze is persoonlijk en op maat. Kies zelf welke werkzaamheden je zelf wilt doen en wat je bij ons wilt uitbesteden. Wij zijn er als je ons nodig hebt, denken met je mee en staan je met raad en daad ter zijde.

Wil je geen nummer zijn bij een accountant of administratiekantoor en met een vertrouwd persoon aan tafel zitten die jouw financiële zaken proactief en vakkundig beheert en beheerst? Dan gaan wij graag met jou een samenwerking aan!

 

 

 

Rina2
Eric van Hall van Media Web.nl internet integrators:

Avos verzorgt sinds 2009 onze administratie en jaarrekeningen. Rina en Carolien zijn zeer betrokken en nauwkeurig. Denken proactief mee. De administratie van Mediaweb is dankzij Avos elke week helemaal up to date en de jaarrekening is altijd ruim op tijd klaar. En dat tegen een prima tarief. Voor mij prive heeft Rina al heel veel geld opgeleverd doordat ze iets ontdekte dat m’n vorige accountant over het hoofd had gezien. Dit resulteerde in een flinke belastingteruggave. Een absolute aanrader.”

www.mediaweb.nl